ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΓΓΥΗΣΗΣ

-10ετή εγγύηση στον κάτοχο του προϊόντος όσον αφορά την φθορά σε σκελετούς σαλονιών

-5ετή εγγύηση για τα υπόλοιπα έπιπλα πλην της καρέκλας.

Η εγγύηση των προϊόντων µας ισχύει για φυσιολογική χρήση των επίπλων και για το διάστημα που αναφέρεται παραπάνω , αρχίζοντας από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Η  WAVES FURNITURE δεσμεύεται να επισκευάσει, επιδιορθώσει το προϊόν κατά την κρίση της, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση και δεν προήλθε από κακή χρήση του πελάτη. Σε καμία περίπτωση, το χρηματικό ποσό της αγοράς σας δεν επιστρέφεται.

Η εγγύηση καλύπτει θραύση στους σκελετούς των επίπλων. Εάν πρόκειται για στρώμα ή άλλο προϊόν µμεταπώλησης , ισχύουν οι όροι εγγύησης της συνεργαζόμενης παραγωγού εταιρίας.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η ανάγκη επισκευής προϊόντος που δεν καλύπτεται από τους παρόντες όρους εγγυήσεως, η δαπάνη μετάβασης και απασχόλησης του προσωπικού της εταιρείας, επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση επισκευής των προϊόντων, που δεν καλύπτεται από τους παρόντες όρους, τα τυχόν απαιτούμενα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων από και προς τον τόπο παράδοσης, επιβαρύνουν αποκλειστικώς τον πελάτη.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ:

  1. Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή µέρος από ΜΗ-Φυσιολογικές ενέργειες (π.χ. βίαιη ρίψη, σύρσιμο, χτύπημά, γδάρσιμο µε εργαλεία ή άλλα αντικείμενα).
  2. Φθορά από κάψιμο ή τσιγάρο.
  3. Ζημιά στο προϊόν από ατύχημα.
  4. Υποχώρηση επιφάνειας ή συνδεσμολογίας από ανάρμοστη ή αδικαιολόγητη για τη χρήση του προϊόντος ενέργεια.
  5. Χρήση χηµικών καθαριστικών.
  6. Υποχώρηση επιφάνειας / σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού.
  7. Η διάρκεια ζωής του υλικού στα μαξιλάρια καθίσματος των καναπέδων, εξαρτάται από την χρήση που γίνεται.
  8. Τα λουστραριστά έπιπλα ενδέχεται να παρουσιάσουν µμικρή αλλοίωση µε την πάροδο του χρόνου(π.χ. σε καπλαμά δρυς , οξιάς και καρυδιάς λόγω της φυσικότητας του ξύλου υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας αλλοίωσης του χρώματος από φυσικά αίτια, όπως ήλιος, φως ή άλλες συνθήκες περιβάλλοντος).
  9. Οι καρέκλες δεν καλύπτονται από εγγύηση.
  10. Τα έπιπλα από μασίφ ξύλο, αποτελούν ζωντανό οργανισμό και χρειάζονται ειδική φροντίδα συντήρησης. Πληροφορηθείτε για τις οδηγίες συντήρησης, στις λεπτομέρειες του προϊόντος.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε συμβουλές για την σωστή συντήρηση των επίπλων και για το σωστό καθαρισμό , παρακαλώ ενημερωθείτε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οποιαδήποτε παραγγελία γίνεται στο κατάστημα μας δεν μπορεί να ακυρωθεί.
Δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων εκτός εάν είναι ελαττωματικό το προϊόν.
Οι παραγγελίες που έχουν παραδοθεί δεν επιστρέφονται, εκτός εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό. Η WAVES
FURNITURE θα καλύψει το κόστος της επιστροφής.